Izgradnja i prodaja stanova

   

Dugogodišnje iskustvo "Šidprojekta" doo  kako u oblasti građevinarstva tako i u oblasti finansijskog poslovanja, koja se pozicionirala na tržištu kao kvalitetan partner u oblasti građevinarstva, prvenstveno zahvaljujući stručnom kadru, dobrom organizacijom gradnje, razrađenom sistemu snabdevanja, veliki broj dobavljača i kooperanata.

   Kroz profesionalni pristup poslu, izradu preciznih dinamičkih planova gradnje, materijalne uštede kroz stručnu analizu projekata, praćenje projekta u svim fazama gradnje, izgradili smo prepoznatljiv imidž.

    "Šidprojekt" doo se bavi investicionom gradnjom stambeno-poslovnih objakata. U svojstvu investitora preduzeće se bavi pronalaženjem lokcija, rešavanja imovinsko-pravnih odnosa, izrade projektne dokumentacije, projektovanjem, pribavljanje potrebnih dozvola i saglasnosti, izgradnje, uknjižbe i primopredaje objekta do prodaje.

    Zahvaljujući stručnosti, i poznavanju trendova i tendencija na tržištu nekretnina "Šidprojeka" nudi strateški menadžment lokacije, od ideje preko odabira lokacije i projektovanja, izgradnje i opremanja do plasmana.

Nama se možete obratiti ukoliko Vam je potrebno:

    -Da rešite svoje stambeno pitanje.

   - Iskoristite prednost kupovine stana u izgradnji.

    -Da na najsigurniji i najbolji način iskoristite plac koji imate.

    Uradite sve na jednom mestu uz pomoć našeg tima. Od projektno – tehničke dokumentacije, preko pravnihi, građevinskih i ostalih usluga vezanih za investiranje u gradnju.

    U okviru tih programa pregovaramo sa finansijskim institucijama, javnim službama, firmama I fizičkim licima kao potencijalnim investitorima, kooperantima i kupcima.

U naše objekte ugrađujemo isključivo prvoklasne materijale i vrhunsku opremu.

    Obezbeđenje kvaliteta proizvoda i usluga, poštovanje rokova, odgovornost, posvećenost i stručnost je osnova na kojoj naša firma gradi svoj poslovni uspeh I dalji razvoj.

    Objekti su useljivi, i ispunjavaju uslove za dobijanje svih oblika kredita uključujući i subvencionisane kredite.

Objekat u Šidu, u ulici Kneza Miloša je završen i stanovi su dostupni za prodaju.

 Po+ P + 4 + POT

LOKACIJA I SLIKA ZGRADE

     Ovaj stambeni objekat sastoji se od suterena, prizemlja, četiri sprata i potkrovlja sa ukupno 31-om stambenom jedinicom. Iz suterena se liftom direktno ide na željeni sprat. Sve stambene jedinice opremljene su kablovskom televizijom i, interfonom, grejanjem, hrastovim parketom prve klase. Keramičke pločice extra klase, PVC stolarijom. Lift je hidraulični- bešumni “Schauman”. Zgrada je urađena od sendvič zida pune cigle debljine 45cm ( 25cm cigle + 5cm izolacije + 12cm cigle + zavrsna obrada). U dvorištu su garaže sa vratima na daljinsko upravljanje i velikim parkingom.

Stambeno-poslovni objekat u Kneza Miloša je useljiv.

Sve informacije u vezi prodaje stanova, možete dobiti na sledeće brojeve telefona:

Tel: +381 22 712-044
Tel: +381 22 712-004
Fax: +381 22 716-020
E mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izgradnja i prodaja stanova - slike