misija i vizija

 

  Naša misija je da svojom kompletnom ponudom visoko kvalitetnih usluga u oblasti projektovanja i inžnjeringa  uvek budemo na usluzi klijentima. Oslanjamo se na visoku profesionalnost zaposlenih i njihovu privreženosti stalnom podizanju nivoa kvaliteta proizvoda i usluga.

     Što originalniju ideju pretvoriti u vrhunski projekat koji će zadovoljiti potrebe kupaca, osigurati kvalitet, lepotu i vrednost projekata kako bi se dugoročno održali  na tržištu i pozicionirali ispred konkurencije. Danas je teško biti drugačiji u moru ponude oko nas, ali treba biti kreativan i inovativan, čemu svedoče naša ostvarenja. Naša misija je: srce i duh uneti  u svaki korak na putu do finalnog projekta i usluge jer samo tako uspeh je zagarantovan.

     Zajedničkim snagama našeg kolektiva, timskim radom i pozitivnom energijom ostvarujemo san, a to je  dobro obavljen posao svaki dan. Ulaganjem u najnoviju tehnologiju, ukupna znanja,  marketing uz stalnu komunikaciju sa klijentima,  ponuda naših usluga  je  izvanredna i daje nam prednost. Vizija nam je predstaviti se svetskom tržištu i stvoriti mrežu inostranih partnera, te ostvariti jedinstvenu prepoznatljivost na globalnom nivou.

    Uz visoki radni moral koji posedujemo, motivisani smo i otvaramo vidike ka novim idejama, znanjima i iskustvima. Koristimo iskustva a savremenim metodama uvođenja isplativih novina upravljamo poslovnom rizikom I svodimo ga na minimum.

Strateški ciljevi:

Potvrda i očuvanje velikog ugleda u projektovanju i inžinjeringu objekata na domaćem tržištu.

• Povećanje obima poslovanja na domaćem i tržištu u okruženju:

Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Rusiji

• Stalni razvoj  usluga i programa rada.

• Stalni razvoj i modernizacija opreme.

• Postizanje visokog standarda radnog prostora i uslova rada.

• Širenje i poboljšavanje informacionih sistema.

• Stalno unapređenje sistema kvaliteta.

• Stimulativnom politikom i nagrađivanjem omogućiti zadovoljenje

ličnih i profesionalnih potreba zaposlenih.

• Stalnim usavršavanjem i strateškim planiranjem kadrova omogućiti

ostvarivanje poslovnih ciljeva i zadovoljenje zahteva tržišta.