Profil kompanije

“Šidprojekt” DOO je preduzeće sa pažljivo biranim stručnim timom, spremno da odgovori svakom poslovnom izazovu u cilju zadovoljstva naših poslovnih partnera. Kroz svoju istoriju poslovanja i razvoja prošli smo različite forme organizovanja prilagođavajući se stalnom rastu poslovanja.

Osim visokostručnog kadra, koji čini i najveće bogatstvo naše kompanije, bogato poslovno iskustvo, permanentna edukacija, usvajanje novih tehnologija, primena informacionih tehnologija, kvalitet u procesu rada, pošten odnos prema partnerima su neke karakteristike naše kompanije po kojima smo prepoznatljivi na domaćem i na inostranom tržištu.

“Šidprojekt” DOO je preduzeće iz oblasti građevinske industrije,koje svoju primarnu delatnost fokusira na usluge projektovanja. Pored projektovanja vršimo i usluge konsaltinga i inženjeringa.

Veliki broj naših kvalitetnih podizvođača i stručnjaka, sa visokoškolskih i naučno istraživačkih institucija, samo ukazuje na našu otvorenost za svaku poslovnu saradnju, a sve u cilju najbolje usluge našem klijentu.

Dosadašnje iskustvo, stalni rast kompanije i objektivna pozicija na tržištu svakako opravdavaju našu težnju da budemo među prvih nekoliko kompanija u oblasti našeg poslovnog delovanja.

Zbog toga su naši strateški ciljevi i dalje isti: zadovoljan partner i kupac, tržišna efikasnost, kvalitetan kadar, operativna sposobnost i finansijska uspešnost.

Zato smo mi svakako Vaš pouzdan i kvalitetan izbor. Mislite o nama i krenite LINIJAMA USPEHA sa “Šidprojektom”.